🥩 Biefstuk bakken

Een oude schoen wilt niemand dus hebben wij voor de beginnende kok het recept: biefstuk bakken. Haal de biefstuk voor je hem bakt ongeveer 15 minuten van te voren uit de koeling.

Recept voor 1 persoon

Gebakken biefstuk

Ingrediënten

Bereidingswijze

Smelt de boter in een goede koekenpan.

Leg de biefstuk in het midden van de pan en laat hem even lekker 'dicht schroeien' door het vuur hoog te zetten.

Draai de biefstuk na ongeveer 1 minuut om en strooi wat zout over de gebakken kant. Flink veel peper is ook lekker.

Bak de biefstuk nog even goed door, maar zorg dat je hem niet kapot bakt. Een biefstuk mag best een beetje rosé van binnen zijn.

Laat na het bakken de biefstuk nog eventjes (3 minuten) rusten voordat je hem serveert.

Voedingswaarden

Calorieën350
Bron: nal.usda.gov