Bouillabaisse

De beste bouillabaisse maak je uiteraard zelf. Bouillabaisse maak je van het rest product, bijvoorbeeld van garnalen gebruik je de koppen en staarten maar dit kan natuurlijk ook bij vis. Heb je een vis gefileerd? Gebruik dan de kop om een heerlijke bouillon of bouillabaisse van te trekken. Bouillabaisse serveer je met lekkere stukjes brood en bijvoorbeeld kruidenboter.

Ingrediƫnten

Voor 2 personen:

Bereidingswijze

Breng het water in een hoge pan aan de kook met 2 theelepels zout.

Doe het rest product, bijvoorbeeld de vissenkop/staart of de garnalen koppen en staarten in de pan.

Laat de bouillabaisse ongeveer een uurtje zachtjes koken.

Eventueel op smaak brengen met wat visolie en of groentenbouillonblokje.

Gebruik een zeef om heldere bouillabaisse te verkrijgen.

Discord

Vragen, opmerkingen? Deel een foto of laat live zien hoe je dit recept maakt! Shine en laat het weten in onze Discord chat!