Chinese broodsoep

Heerlijke broodsoep gemaakt met lamsvlees maak je heel gemakkelijk met dit simpele recept, natuurlijk van simpel koken. Wel in de ochtend beginnen want een lekkere soep duurt uren..

Dit gerecht is heerlijk met onze Chinese sambal!

Chinese broodsoep

Ingrediƫnten

Voor 4 personen:

Bereidingswijze

Breng de 6 liter water in een hoge pan aan de kook en voeg de lamsschenkels toe.

Snij de ui, wortel en prei fijn en voeg toe aan de soep.

Flinke scheut sojasaus, en een eetlepel vissaus toevoegen aan de soep.

Voeg de laurierbladeren toe aan de soep.

Laat soep minstens 10 uur zachtjes koken.

Op smaak maken met zout & peper.

1 uur voordat je gaat serveren doe je de 8 pitabroodjes in een op 170° Celsius voorverwarmde oven voor ongeveer 15 minuten. De bedoeling is dat de pita's hard en droog worden.

Als de pita klaar is scheur je de pitabroodjes met je hand in kleine stukjes en verdeelt over de schalen en afmaken met de soep.