Chinese tomatensoep
Veel ingrediënten maar heel weinig stappen voor het maken van deze echte chinese tomatensoep uit jouw keuken, erg lekker!

Ingrediënten
- 1 liter sterke bouillon
- 60 gram bloem
- 100 ml koude melk
- 2 blikjes tomatenpuree
- 1 theelepel wijnazijn
- 1 teentje knoflook
- Halve theelepel djahé
- 2 eetlepels suiker
- 2 eetlepels kleine stukjes ham
- 2 eetlepels kleine stukjes kip of varkensvlees
- paar druppels cherry
- 50 ml room
- Halve theelepel vetsin
- 1 eetlepel zout
Bereidingswijze
Breng de bouillon aan de kook
Maak een mengsel van de bloem, melk, tomatenpuree, azijn knoflook, djahé en suiker en voeg dit al roerend aan de bouillon toe.
Voeg het vlees toe en laat dit geheel dan nog zo'n 30 minuten zachtjes doorkoken.
Als laatste voeg je de koffiemelk, cherry, zout en vetsin toe.