Frikandel speciaal

Eet jij je frikandel speciaal met curry of met ketchup? Met of zonder uien? Zelf maken, met dit gemakkelijke frikandel speciaal recept.

Tip: Probeer ook eens een Jos Brinkie.

Twee frikandellen speciaal met ketchup en mayonaise

Ingrediƫnten

Voor 1 persoon:
  • 1 frikandel
  • Curry of ketchup
  • Mayonaise
  • 1 kleine fijn gesneden ui
  • Voldoende zonnebloemolie

Bereidingswijze

Verwarm de frituur voor naar 180° Celsius.

Frituur je frikandel in 3 minuten gaar in een pannetje met olie op 180° Celsius. Frikandellen zijn klaar als ze gaan drijven.

Snij je frikandel over de lengte open zodat je de frikandel kunt openklappen.

'Vul' de frikandel nu over de lengte met currysaus of ketchup en doe hetzelfde met de mayonaise.

Eventueel een klein gesneden uitje erover heen.