Gado gado

Ben je dol op groenten en rijst? Maak dan dit makkelijke gado gado recept. Voor de satésaus kun je het makkelijke satésaus recept volgen.

Indisch recept voor 2 personen

Voorbereiding15 minuten
Kooktijd20 minuten
Totale tijd35 minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Zorg dat de satésaus warm is en klaar staat, voor het recept kun je kijken in de introductie van dit recept.

Kook de eieren in ongeveer 7 minuten hard en pel deze daarna.

Snij de eieren door de helft.

Was en snij de kopjes van de sperziebonen, snij de sperziebonen doormidden en kook deze ongeveer 8 minuten met een snuf zout.

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.

Was de taugé en bak deze heel kort in een hete pan met een klein beetje olie. Doe er een snuf zout overheen.

Verdeel de gekookte rijst op twee borden en maak de borden op met de sperziebonen, de eieren, de kroepoek chips, de gebakken uitjes, de plakjes komkommer en een beetje satésaus.

Als laatste de gebakken taugé bovenop.

💬

Vragen of opmerkingen over dit recept? Laat het weten in onze discord, De leukste kookgroep van Nederland! Of via Twitter