Kapsalon maken

De 'kapsalon' is een blijvende caloriebom, shoarma, saus patat en natuurlijk het gezonde gedeelte, salade! Het geheim van de kapsalon is geen geheim meer, gewoon alles op elkaar en wil je het nog 'lekkerder' maken? Zet dan de kapsalon nog even in de oven met wat geraspte kaas.
Een echte kapsalon

Ingrediƫnten

Voor 2 personen:

Bereidingswijze

Rasp de kaas.

Bak het shoarmavlees in een koekenpan.

Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.

Pel en snij het uitje fijn

Snij de tomaat klein.

Verwarm de oven voor naar 200° Celsius.

Meng de ijsbergsla-reepjes met het uitje en de tomaat, opsmaak maken met zout, peper en eventueel olijfolie en wat wijnazijn.

Bak de patat in een voorverwamde frituur op 180° Celsius mooi goudgeel.

Stapel nu de shoarma, patat, en top af met de geraspte kaas.

Zet de 'kapsalon' in een ovenschaal eventjes in de oven tot de kaas gesmolten is.

Maak de kapsalon af met de salade en je favoriete sauzen.