Kipburger
Voor dit recept is een vleeshamer handig!

Ingrediƫnten
- 2 bolletjes
- 2 kipfilets
- 1 klein uitje
- IJsbersla
- 2 eieren
- kopje paneermeel
- Zout & peper
Bereidingswijze
Snij de kipfilets over de lengte dwars door, zodat je 2 helften hebt.
Sla de gesneden kipfilets plat met een vleeshamer.
Split de eieren en doe het eigeel in een diep bord.
Meng een beetje zout en peper door het eigeel.
Leg de plat geslagen kipfilets in het eigeel.
Verdeel de paneermeel op een ander bord.
Snij het uitje fijn.
Verhit een koekenpan op lage stand.
Haal de kipfilets uit het eigeel, laat het even uitlekken en draai ze dan in de paneermeel.
Bak nu in een klein beetje olie de kipfilets zachtjes, iedere kant een paar minuten.
Als de kipfilets gaar zijn snij je het broodje open en beleg je het broodje met de kipfilets.
Afmaken met wat klein gesneden uitjes, gesneden ijsbergsla en bijvoorbeeld mosterdsaus of BBQ saus.