Kipcurry burrito

Met burrito's kun je alle kanten op, je kunt ze zelfs meenemen voor je lunch onderweg ;) Maak deze lekkere kipcurry burrito met dit recept:

Ingrediënten

Voor 2 personen:
  • 1 grote kipfilet
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel crème fraîche
  • 2 theelepels masala
  • Zout & peper
  • 2 grote tortilla's
  • IJsbergsla
  • 1 tomaat

Bereidingswijze

Snij de ui fijn.

Pers de teentjes knoflook uit en doe die bij de ui.

Snij de kipfilet in kleine stukjes.

Bak de knoflook en de ui glazig in wat olie en voeg de masala toe samen met een flinke snuf zout.

Als de masala donker kleurt voeg je de kip toe en zet je het vuur laag, laat dit even pruttelen terwijl je soms goed mengt.

Snij de ijsbergsla in dunne stripjes en snij de tomaat in kleine blokjes.

Als de kip gaar is voeg je de eetlepel crème fraîche toe en roer je even goed.

Verwarm de tortilla's in een koekenpan op de laagste stand, na 30 seconden al even draaien. Als de tortilla heet is en flexibel zonder dat hij breekt is de tortilla klaar.

Maak je kipcurry op smaak met zout en peper.

Verdeel over je tortilla een laagje kipcurry, wat ijsbergsla en een paar stukjes tomaat.

Rol de tortilla dicht.