Knakworsten opwarmen

Om te beginnen, NIET in de magnetron! Echte knakworsten warm je op in een pannetje maar als je een echte avonturier bent dan kan het natuurlijk in het blik boven een kampvuurtje (wel even open maken, zie noot).

Tip: Probeer je zelf opgewarmde knakworsten eens met onze overheerlijke mosterdsaus!

Knakworsten in een lekker broodje

Ingrediƫnten

Voor 1 persoon:
  • 1 blik knakworsten

Bereidingswijze

Pannetje

Open het blik met knakworsten, breekt het lipje af? Gebruik dan een blikopener.

Doe de knakworsten inclusief het vocht in een pannetje.

Warm het pannetje op de laagste stand op. Laat de knakworsten niet koken! Als er waterdamp van het vocht afkomt dan zijn de knakworsten klaar.

Kampvuur

Op een kampvuurtje kun je de knakworsten opwarmen in hun eigen blik. Verwijder dan het papieren label en open dan wel de deksel gedeeltelijk anders ontploft de boel.