Kroepoek bakken

Kroepoek is lekker als tussendoor of zelfs als onderdeel van je eigengemaakte rijsttafel. Ongebakken kroepoek koop je bij de betere supermarkt of liever een goede toko.

Recept voor 2 personen

Voorbereiding5 minuten
Kooktijd1 minuten
Totale tijd6 minuten

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Verwarm de frituur voor naar 180° Celsius.

Als de frituur volledig warm is laatje een stuk ongebakken kroepoek in de olie zakken.

Druk nu met 2 lange lepels of vorken de kroepoek op de bodem van de frituur totdat deze begint uit te zetten.

Met je lepels of vorken kun je de kroepoek 'vormen' zodat deze plat blijft.

Als de kroepoek volledig is uitgezet is deze klaar. Even laten uitlekken op een stukje keukenpapier.

💬

Vragen of opmerkingen over dit recept? Laat het weten in onze discord, De leukste kookgroep van Nederland! Of via Twitter