Maiskolf grillen

Ingrediƫnten
- Voorgekookte maiskolf
- Zout & peper
- 1 theelepel paprikapoeder
- Halve theelepel komijnpoeder
- Kwart theelepel cayennepoeder
- Vetsin
- Zonnebloemolie
Bereidingswijze
Doe de paprikapoeder, komijnpoeder en cayenne in een kommetje en doe er een flinke snuf zout bij en een veel verse zwarte peper, klein snufje vetsin.
Meng dit met 2 eetlepels zonnebloemolie.
Met een kwastje smeer je het dun op de maiskolf.
BBQ:
Leg je maiskolf op een niet al te hete plek en draai regelmatig om.
Elke vijf minuten smeer je beetje van het kruidenmengsel op je maiskolf.
Als je maiskolf een mooi kleurtje heeft dan is hij klaar.
Oven/Airfryer
Verwarm je oven voor naar 200° Celsius of je airfryer naar 180° Celsius.
Als de oven volledig is voorverwarmd doe je maiskolf op een stukje aluminumfolie zodat je oven schoon blijft.
Elke 10 minuten de maiskolf even opnieuw insmeren met je kruidenmengsel.
Na ongeveer een half uurtje is je maiskolf klaar.