Nacho's met gehakt

Nacho's met gehakt en gesmolten kaas maak je uiteraard lekker zelf met dit makkelijke recept. Je kunt dit gerecht natuurlijk extra 'Mexicaans' maken door er ook guacamole bij te serveren.

Gebruik naturel tortillachips voor dit recept.

Nacho's

Ingrediƫnten

Voor 2 personen:

Bereidingswijze

Rasp de kaas.

Pel en snij de ui heel fijn.

Pel de knoflooktenen en knijp die uit over de gesneden ui.

Snij het groen van de rode peper, snij deze over de lengte door de helft, verwijder de zaadlijst en snij de rode peper fijn.

Snij de tomaten in kleine blokjes.

Fruit de ui en knoflook aan in een koekenpan met een klein beetje olie.

Doe het gehakt erbij samen met de paprikapoeder, komijnpoeder, cayennepeper en een flinke snuf zout.

Verwarm de oven voor naar 180° Celsius.

Roer dit en bak dit even door tot dat het vocht is verdampt, doe dan de klein gesneden tomaten erbij samen met de rode peper en laat dit even sudderen terwijl je af en toe roert.

Verdeel de helft van de tortillachips in een braadslee.

Als de oven heet is, verdeel dan de helft van het gehaktmengsel speels over de tortillachips samen met de helft van de geraspte kaas.

Verdeel de overige tortillachips er bovenop en maak het af met het gehaktmengsel en de geraspte kaas.

Doe de nacho's zo'n 4 minuten in de hete oven.