Nacho's met gehakt
Gebruik naturel tortillachips voor dit recept.

Ingrediƫnten
- 1 zak tortillachips
- 250 gram gehakt
- 1 ui
- 3 tenen knoflook
- 3 tomaten
- 1 rode peper
- 2 theelepels paprikapoeder
- Halve theelepel komijnpoeder
- Mespuntje cayennepoeder
- 100 gram kaas
Bereidingswijze
Rasp de kaas.
Pel en snij de ui heel fijn.
Pel de knoflooktenen en knijp die uit over de gesneden ui.
Snij het groen van de rode peper, snij deze over de lengte door de helft, verwijder de zaadlijst en snij de rode peper fijn.
Snij de tomaten in kleine blokjes.
Fruit de ui en knoflook aan in een koekenpan met een klein beetje olie.
Doe het gehakt erbij samen met de paprikapoeder, komijnpoeder, cayennepeper en een flinke snuf zout.
Verwarm de oven voor naar 180° Celsius.
Roer dit en bak dit even door tot dat het vocht is verdampt, doe dan de klein gesneden tomaten erbij samen met de rode peper en laat dit even sudderen terwijl je af en toe roert.
Verdeel de helft van de tortillachips in een braadslee.
Als de oven heet is, verdeel dan de helft van het gehaktmengsel speels over de tortillachips samen met de helft van de geraspte kaas.
Verdeel de overige tortillachips er bovenop en maak het af met het gehaktmengsel en de geraspte kaas.
Doe de nacho's zo'n 4 minuten in de hete oven.