Nasischijf bakken

Zit je met een nasischijf, weet je niet hoe je hem moet bakken.. geen probleem met dit recept van Simpel Koken, de nasischijven specialist.

Hollands recept voor 1 persoon

Voorbereiding5 minuten
Kooktijd5 minuten
Totale tijd10 minuten

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Nasischijven kun je bevroren bakken, dit geld voor zowel de frituurmethode als de oven/airfryer methode.

Frituur: Verwarm je frituur voor naar 180° Celsius.

Als de frituurpan volledig is opgewarmd laat je de nasischijf voorzichtig in de olie zakken, zet daarna de termostaat terug naar 160° Celsius.

Bevroren nasischijven bak je in ongeveer 5 minuten mooi bruin.

Haal de nasischijf uit de frituur en laat hem even uitlekken op een stukje keukenpapier.

Oven/airfryer:

Verwarm je oven voor naar 220° Celsius en voor een airfryer 200° Celsius.

Als de oven of airfryer volledig voorgewarmd is dan leg je de nasischijf op het rekje.

In ongeveer 10 tot 11 minuten is je nasischijf klaar.

💬

Vragen of opmerkingen over dit recept? Laat het weten in onze discord, De leukste kookgroep van Nederland! Of via Twitter