Nasischijf bakken

Zit je met een nasischijf, weet je niet hoe je hem moet bakken.. geen probleem met dit recept van Simpel Koken, de nasischijven specialist.

Ingrediƫnten

Voor 1 persoon:

Bereidingswijze

Nasischijven kun je bevroren bakken, dit geld voor zowel de frituurmethode als de oven/airfryer methode.

Frituur: Verwarm je frituur voor naar 180° Celsius.

Als de frituurpan volledig is opgewarmd laat je de nasischijf voorzichtig in de olie zakken, zet daarna de termostaat terug naar 160° Celsius.

Bevroren nasischijven bak je in ongeveer 5 minuten mooi bruin.

Haal de nasischijf uit de frituur en laat hem even uitlekken op een stukje keukenpapier.

Oven/airfryer:

Verwarm je oven voor naar 220° Celsius en voor een airfryer 200° Celsius.

Als de oven of airfryer volledig voorgewarmd is dan leg je de nasischijf op het rekje.

In ongeveer 10 tot 11 minuten is je nasischijf klaar.

Vragen of opmerkingen over dit recept? Laat het weten in onze chat!