Nasischijf bakken
Zit je met een nasischijf, weet je niet hoe je hem moet bakken.. geen probleem met dit recept van Simpel Koken, de nasischijven specialist.
Ingrediƫnten
- 1 nasischijf
- Voldoende zonnebloemolie
Bereidingswijze
Nasischijven kun je bevroren bakken, dit geld voor zowel de frituurmethode als de oven/airfryer methode.
Frituur: Verwarm je frituur voor naar 180° Celsius.
Als de frituurpan volledig is opgewarmd laat je de nasischijf voorzichtig in de olie zakken, zet daarna de termostaat terug naar 160° Celsius.
Bevroren nasischijven bak je in ongeveer 5 minuten mooi bruin.
Haal de nasischijf uit de frituur en laat hem even uitlekken op een stukje keukenpapier.
Oven/airfryer:
Verwarm je oven voor naar 220° Celsius en voor een airfryer 200° Celsius.
Als de oven of airfryer volledig voorgewarmd is dan leg je de nasischijf op het rekje.
In ongeveer 10 tot 11 minuten is je nasischijf klaar.