Portobello met geitenkaas

Portobello's kun je heerlijk klaarmaken in de oven, verdeel er wat zachte geitenkaas over en laat het even smelten onder de grill. Voor de details; lees het recept.
Twee portobello's

Ingrediƫnten

Voor 1 persoon:
  • 1 portobello
  • 50 gram zachte geitenkaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor naar 220° Celsius.

Snij het steeltje voorzichtig van de portobello.

Verdeel nu zachte geitenkaas over de sporen van de portobello.

Pak de portobello met geitenkaas 'luchtig' in met aluminiumfolie.

Als de oven volledig is voorverwarmd doe je de portobello met geitenkaas in de oven en zet je de temperatuur terug naar 200° Celsius.

Na een minuut of 30 het aluminiumfolie openvouwen zodat de geitenkaas mooi bruin kan worden, laat de portobello dan nog zo'n 20 minuten in de oven garen.

Foto's

Portobello vullen met geitenkaas
Portobello vullen met geitenkaas
Portobello inpakken met aluminiumfolie
Portobello inpakken met aluminiumfolie