Rookworst opwarmen

Als je bij rookworst de R weglaat heb je 'ookworst'... als je een goede rookworst verwarmt is ie het lekkerste, het geheim is langzaam verwarmen en niet koken!

Hollands recept voor 1 persoon

Rookworst opwarmen in verpakking in pan

Ingrediënten

  • 1 rookworst

Bereidingswijze

Open de buitenste verpakking van de rookworst maar open niet de binnenste verpakking als deze vacuüm verpakt is.

Als de rookworst dan nog steeds in een verpakking zit doe je deze in een pan met voldoende water zodat de rookworst net onder water staat.

Zet de hittebron op laag vuur en verwarm de rookworst langzaam, vooral niet koken!

Na een minuut of 10 zal het water dampen, dan is je rookworst klaar.

Voedingswaarden per 100 gram

Calorieën309
Vet27g
Verzadigde vetzuren10g
Koolhydraten1,5g
Zout2,2g
Bron: nal.usda.gov