Satésalade

Heel makkelijk recept voor satésalade zoals je het bij de slager of supermarkt vindt maar dan veel lekkerder en natuurlijk goedkoper. Lekker op bijvoorbeeld stokbrook.

Hollands recept voor 2 personen

Ingrediënten

Bereidingswijze

Fruit de ui en laat de taugé even goed meebakken zodat deze slap wordt.

Verkruimel het runderbouillon blokje en de trassi in de pan.

Doe de melk erbij en roer voorzichtig. Doe de pindakaas erbij en roer dit tot een mooi mengsel en laat op laagste stand beetje sudderen.

Hak de kipfilet fijn en doe dit in de pan, laat dit even mee sudderen.

Neem een glas met een klein beetje water en meng de maizena daar in, dan voeg je het maizena mengsel toe aan je satésalade in wording en roer dit even goed door.

Laat nog even na sudderen zodat je de juiste dikte verkrijgt.

Laten afkoelen, dan een paar uur in de koelkast voordat je serveert.