Thaise viskoekjes

Recept voor lekkere Thaise viskoekjes. Als je ooit in Thailand bent geweest is de kans groot dat je deze viskoekjes geproefd hebt. Daarom een recept voor Thaise viskoekjes.

Ingrediƫnten

Voor 8 personen:

Bereidingswijze

Laat de witvis even ontdooien en pureer deze vervolgens in de keukenmachine met de Thaise currypasta, gember, ei en de eetlepel vissaus.

Haal de viskoekjes pasta uit de keukenmachine en meng er de gehakte limoenblaadjes, en gehakte koriander aan toe.

Maak dan kleine bolletjes met een doorsnede van zo'n 3 CM die je vervolgens plat drukt tot platte koekjes.

Doe een laagje van 1cm zonnebloemolie in een pan en laat deze heet worden.

Bak dan een stuk of 3 Thaise viskoekjes tegelijkertijd, ongeveer 3 minuten dus laat de pan niet te heet worden anders verbranden ze.

Vervolgens laten uitlekken.