Tjap tjoy met garnalen

Maak zelf makkelijk en snel tjap tjoy met garnalen. Lekker bij de rijst.

Ingrediƫnten

Voor 2 personen:

Bereidingswijze

Meng de gamba's met met de rijstwijn en de sojasaus en laat deze even marineren.

Pel en snij de ui in halve ringen.

Was en snij de wortel klein.

Borstel de champignons schoon en snij deze in plakjes.

Was en snij de witte kool grof.

Pel en hak de knoflooktenen klein.

Verwijder de schil van het stukje gember en hak de gember fijn.

Meng het maiszetmeel in een glas met water.

Verhit de zonnebloemolie in een wok.

Als de wok heet is doe je de ui, wortel, gember en gamba's erin.

Doe de knoflooktenen het bouillonblokje en de champignons erbij en roerbak dit zachtjes.

Roer nu de hoisinsaus door de de tjap tjoy.

Roer het maiszetmeel in het glas met water nog even goed door en voeg dan toe in de wok en blijf zachtjes roeren tot het een dikke saus is.

Zet het vuur lager en laat nog eventjes pruttelen met een deksel op de wok.