Varkenshaas sjasliek

Heel makkelijk recept voor op de BBQ, maar je kunt deze varkenshaas sjasliek ook in de oven klaarmaken. Sjasliek is heerlijk met sjaslieksaus maar je kunt deze sjasliek natuurlijk ook met satésaus serveren.

Recept voor 2 personen

Voorbereiding10 minuten
Kooktijd15 minuten
Totale tijd25 minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Als je satéprikkers van hout gebruikt laat ze dan even weken in heet water.

Snij de varkenshaas in mooie hapbare stukken.

Snij de paprika in ongeveer even grote stukken.

Snij de ui door de helft.

Nu rijg je elke keer een stuk varkenshaas aan de satéprikker, daarna een stuk paprika, daarna een stuk ui etc, alles goed aandrukken en ga door totdat de satéprikker vol is.

De varkenshaas sjasliek op de BBQ langzaam grillen en regelmatig draaien, varkenshaas is snel gaar dus niet te lang.

💬 Vragen of opmerkingen over dit recept? Laat het weten in onze discord, De leukste kookgroep van Nederland! Of via Twitter