Vegetarische pastasalade met geitenkaas
Een simpele maaltijd pastasalade die je ook als bijgerecht bij de BBQ kunt serveren. Deze pastasalade maken we met wokkel pasta die je Fusilli noemt.
Ingrediƫnten
- 200 gram Fusilli
- 50 gram zachte geitenkaas
- 4 tomaten
- 2 lente-uitjes
- 1 teentje knoflook
- Paar blaadjes basilicum
Bereidingswijze
Kook de Fusilli al-dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Als de Fusilli gekookt is laat je deze in koud water zo'n 5 minuten afkoelen. Laat de Fusilli daarna uitlekken in een vergiet.
Snij de tomaten klein.
Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes.
Meng de tomaten, lente-uitjes met de Fusilli in een schaal.
Knijp het teentje knoflook fijn over de pastasalade.
Snij de geitenkaas een beetje klein en meng deze door de pastasalade.
Maak af met 3 of 3 gehakte blaadjes basilicum.