Vegetarische pastasalade met geitenkaas

Een simpele maaltijd pastasalade die je ook als bijgerecht bij de BBQ kunt serveren. Deze pastasalade maken we met wokkel pasta die je Fusilli noemt.

Ingrediƫnten

Voor 4 personen:

Bereidingswijze

Kook de Fusilli al-dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Als de Fusilli gekookt is laat je deze in koud water zo'n 5 minuten afkoelen. Laat de Fusilli daarna uitlekken in een vergiet.

Snij de tomaten klein.

Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes.

Meng de tomaten, lente-uitjes met de Fusilli in een schaal.

Knijp het teentje knoflook fijn over de pastasalade.

Snij de geitenkaas een beetje klein en meng deze door de pastasalade.

Maak af met 3 of 3 gehakte blaadjes basilicum.

Discord

Vragen, opmerkingen? Deel een foto of laat live zien hoe je dit recept maakt! Shine en laat het weten in onze Discord chat!