Vissoep

Vissoep als vooraf, of als lunch gerecht het kan allemaal met dit simpele vissoep recept.
Vissoep in een soepkom

Ingrediƫnten

Voor 2 personen:
  • 1 ui
  • 1 knoflookteen
  • 2 blikjes tomatenblokjes
  • 1 bakje zeevruchten
  • 200 gram visfilet
  • 2 groentenbouillonblokjes
  • 1 theelepel vissaus
  • 1 eetlepel ketjap
  • 1,5 liter water
  • Halve theelepel zout
  • Zonnebloemolie

Bereidingswijze

Pel en snij de ui.

Hak de knoflook fijn en fruit de ui met knoflook in hoge pan met een klein beetje zonnebloemolie.

Voeg het water, zout, tomatenblokjes en de groentenbouillonblokjes toe.

Als het water kookt doe je de tomatenblokjes erbij samen met de theelepel vissaus en de eetlepel ketjap.

Snij de visfilet in kleine blokjes en voeg die toe aan de vissoep.

Laat de vissoep zachtjes koken en zo'n 20 minuten voor je het serveerd voeg je de zeevruchten toe.

Foto's

Fijn gesneden ui
Fijn gesneden ui