Witte bonen in tomatensaus opwarmen

Witte bonen in tomatensaus laten zich het beste opwarmen in een pannetje op de laagste stand. Je kunt ook de magnetron gebruiken maar dan zit je al gauw met oververhitte en dus kapotte bonen.
Een pot met witte bonen in tomatensaus

Ingrediƫnten

Voor 2 personen:

Bereidingswijze

Pan:

Open de pot met witte bonen in tomatensaus en doe de inhoud in een pannetje.

Verwarm de pan met de witte bonen zo langzaam mogelijk om verbranding te voorkomen, roer regelmatig goed over de bodem van de pan.

Zorg dat de bonen niet gaan koken, als er wat damp van de witte bonen af begint te komen kun je even proeven om te testen of ze goed heet zijn.

Op smaak maken met wat verse zwarte peper en eventueel een snuf zout.

Magnetron:

Doe de witte bonen met tomatensaus in een magnetron geschikt bakje met deksel.

Verwarm de witte bonen in de magnetron op half vermogen voor zo'n 25 seconden.

Roer alles even door elkaar en verwarm de bonen nogmaals zo'n 25 seconden, herhalen tot gewenste temperatuur is bereikt.