Zalmsalade

Zalmsalade voor op brood kun je heel makkelijk zelf maken met dit lekkere en simpele recept. Smeer het op je brood of op een toastje!

Recept voor 2 personen

Voorbereiding15 minuten
Kooktijd0 minuten
Totale tijd15 minuten

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Open het blikje roze zalm en laat het even uitlekken in een vergiet.

Kook de 4 eieren in zo'n 7 minuten hard (begin met tellen vanaf kookpunt).

Laat de eieren even schrikken in een kom met koud water.

Pel de eieren.

Doe de zalm in een schaaltje en voeg de mayonaise en de ketchup toe.

Snij de uitjes klein en voeg die toe aan de zalm samen met de eieren.

Maak dit nu fijn met een vork.

Op smaak brengen met wat zout & peper.

💬 Vragen of opmerkingen over dit recept? Laat het weten in onze discord, De leukste kookgroep van Nederland! Of via Twitter