Basisrecepten
Alle basisrecepten op een rijtje. Deze recepten zijn een must om te weten als beginnende kok. Je kunt er allekanten mee uit en dus heerlijke eigenwijze gerechten mee op tafel zetten!Sliptong bakken
Watermeloen bakken (of grillen)
Beschuit met aardbeien (en slagroom)
Beschuit met muisjes
Hete komkommer
Kipkrokant schnitzel bakken
Mini krieltjes bakken
Kruiden
Mini krieltjes zijn gekruid en ongekruid verkrijgbaar. Voor het kruiden van ongekruide mini krieltjes kun je simpelweg wat zout & peper gebruiken. Wil je het wat uitgebreider aanpakken dan kun je ze lekker maken met wat paprikapoeder en/of komijnpoeder maar ook Italiaanse kruiden zijn een goede keuze.
Waarin wil jij de mini krieltjes bakken?
Pan OvenInvriezen
Heb je teveel krieltjes om in één keer te bakken? Vries de overgebleven krieltjes dan gewoon in. Zorg dat de krieltjes een beetje 'plat' in het plasticzakje zitten als je het in de vriezer legt. Zo kun je ze de volgende keer makkelijk en snel klaarmaken.
Aardappelsalade
Asperges opgerold in ham
Pizza wraps
Tip: maak een pepperoni wrap door er wat plakjes pepperoni op te leggen!
Varkenshaas bakken
Tip: haal de varkenshaas een half uurtje voordat je gaat bakken uit de koelkast
Gefrituurde dulse (zeewier)
Kipfilet met ham en warme kaassaus
Rijst met spitskool en pindasaus
Knakworsten in de magnetron
Broodje patat
Gebakken spiering
Wereldburger
Hele edamame bereiden
Vegetarisch gehakt
Caldereta
Gumbo
Peper roomkaas
Draadjesvlees
Knoflooksaus voor hotpot
Roux
Letop: Bij het maken van een roux is het belangrijk dat je erbij blijft! Blijf vooral roeren, over de bodem en zet je 'vuur' niet te hoog, liefst zo laag mogelijk.
Hartige taart met gehakt en prei
Letop, voor dit recept heb je een ronde bakvorm en een deegmixer nodig.