Frituur recepten

Patatje waterfiets

Het beste patatje waterfiets maak je natuurlijk gewoon thuis! Zin in iets anders dan een patatje waterfiets? Bijvoorbeeld een patatje waterval? Check dan onze patatje met special.

Ingrediënten

  • 200 gram gebakken patat
  • 2 gebakken frikandellen
  • 2 eetlepels ketchup
  • Nog 2 ingrediënten

Lees het hele recept

Patatje stoofvlees

Een patatje stoofvlees blijft aan populariteit winnen. Een echte patat bakker maakt het stoofvlees natuurlijk zelf maar het kan ook gewoon uit blik.

Het stoofvlees

Ga je zelf aan de slag? Maak dan het lekkerste stoofvlees van runderlappen of dikke sukadelappen. Snij het rundvlees in blokken en bak deze in boter op hoge stand rondom tot dat al het vlees bruin is. Doe er dan wat grof gesneden ui bij, een hele knoflook, gesneden rode peper, een paar laurierblaadjes en een paar in stukken gesneden tomaten. Zout en ketjap naar gelieve en laat het geheel ongeveer 4 uur zachtjes 'stoven'.

Ingrediënten

  • 200 gram gebakken patat
  • 120 gram stoofvlees met saus

Lees het hele recept

Patatje oorlog

Een echte liefhebber besteld natuurlijk geen patatje ruzie maar een patatje oorlog, met of zonder ui! Een patatje oorlog is goed gebakken patat met daarop mayonaise, pindasaus en voor sommige klein gesneden rauwe ui. Geserveerd in een zakje ziet het er snel uit als een slagveld maar dat maakt het natuurlijk niet minder lekker. In de snackbar gebruiken ze vieze frietsaus, wij doen het anders en zoals het hoort: met echte mayo. Heb je geen idee hoe je zelf patat kunt bakken? Lees dan ons zelf patat bakken recept.

Ingrediënten

  • 200 gram gebakken patat
  • 40 gram warme pindasaus
  • 40 gram mayonaise
  • Nog 1 ingrediënt

Lees het hele recept

Patat maken

Gebakken patat

Ingrediënten

  • 2 grote aardappelen
  • 1.5 liter zonnebloemolie
  • 2 gram zout

Lees het hele recept

Frikandellen bakken

Gebakken frikandellen

Ingrediënten

  • 1 frikandel
  • Voldoende zonnebloemolie

Lees het hele recept

Frikandel speciaal

Twee frikandellen speciaal met ketchup en mayonaise

Ingrediënten

  • 1 frikandel
  • Curry of ketshup
  • Mayonaise
  • Nog 2 ingrediënten

Lees het hele recept

Jos Brinkie

Een Jos Brinkie met satésaus

Ingrediënten

  • 1 frikandel of meer..
  • Satésaus

Lees het hele recept

Berenklauw

Maak je eigen berenhap met dit simpele recept. Een berenklauw serveer je natuurlijk met zelf gemaakte satésaus. Letop je hebt voor dit recept satéprikkers nodig.

Ingrediënten

  • 1 gebraden gehaktbal
  • 1 ui
  • satésaus

Lees het hele recept

Kaassoufflés bakken

Gebakken kaassoufflés

Ingrediënten

  • 1 kaassoufflé
  • Voldoende zonnebloemolie

Lees het hele recept

Bitterballen bakken

Bevroren bitterballen

Ingrediënten

  • 6 bitterballen
  • Voldoende zonnebloemolie

Lees het hele recept

Mexicano bakken

Bevroren Mexicano's

Ingrediënten

  • 1 Mexicano
  • Voldoende zonnebloemolie

Lees het hele recept

Vlammetjes maken

Vlammetjes

Ingrediënten

  • 350 gram half-om-half gehakt
  • 1 ui
  • 100 gram witte kool
  • Nog 9 ingrediënten

Lees het hele recept

Vlammetjes bakken

Echte vlammen

Ingrediënten

  • 12 vlammetjes
  • Voldoende zonnebloemolie

Lees het hele recept

Aardappelkroketten bakken

Bevroren aardappelkroketten

Ingrediënten

  • 10 aardappelkroketten
  • Voldoende zonnebloemolie

Lees het hele recept

Loempia bakken

Gebakken loempia's

Ingrediënten

  • 1 of meerdere loempia's
  • Voldoende zonnebloemolie

Lees het hele recept

Kipcorn bakken

Een gebakken kipcorn

Ingrediënten

  • 1 kipcorn
  • Voldoende zonnebloemolie

Lees het hele recept

Kroketten bakken

Een in de frituur gebakken kroket

Ingrediënten

  • 1 kroket
  • Voldoende zonnebloemolie

Lees het hele recept

Nasischijf bakken

Zit je met een nasischijf, weet je niet hoe je hem moet bakken.. geen probleem met dit recept van Simpel Koken, de nasischijven specialist.

Ingrediënten

  • 1 nasischijf
  • Voldoende zonnebloemolie

Lees het hele recept