TV in de keuken

Er zijn honderden verschillende merken en soorten koekenpan maar eigenlijk heb je er maar eentje nodig! Wij weten raad:

Smart TV's worden alsmaar slimmer en slimmer, helaas kunnen ze nog niet voor je koken maar een TV in de keuken heeft tegenwoordig absoluut toegevoegde waarde. Bijna iedereen heeft een smart-TV in de huiskamer en vaak ook slaapkamer maar waarom niet in de keuken? De nieuwe smart TV's kun je gewoon bedienen met je spraak dus jij kunt de uien gewoon blijven snijden zonder je afstandsbediening vies te maken.

Gordon Ramsay kijken terwijl je kookt kan leerzaam zijn maar ook deprimerend als je nog geen ei kunt koken maar daarvoor gebruik je natuurlijk de simpel koken kookapp zodat je binnen no-time een beetje van koken weet. Je kunt de TV natuurlijk ook gewoon gebruiken om je favoriete series te bekijken of om even snel een recept op te zoeken!

Welke TV?

Het beste moment voor het plaatsen van TV in de keuken is natuurlijk als je een nieuwe keuken plaatst, maar als je een beetje ruimte hebt kun je het natuurlijk ook al direct doen. Zorg dat je een smart-TV met WIFI koopt zodat je niet nog eens extra netwerkkabels moet installeren. Ook hoef je natuurlijk geen 50" voor in je keuken te kopen, vaak is een klein model al prima om de keukenbeleving nog leuker te maken.

Waar plaatsen?

Belangrijk is dat je jouw nieuwe keuken TV plaatst waar het niet in contact kan komen met water of kookdampen. Ook is het aan te raden je TV niet te hoog te plaatsen zodat je geen last van je nek krijgt tijdens het kijken.