Over Simpelkoken.nl

Sinds 2004: Simpelkoken.nl beslaat de volgende domeinnamen: simpelkoken.nl, simpelkoken.be, simpelkoken.app, simpelkoken.com, simpelkoken.org en simpelkoken.net. Domeinnamen, bedrijven of boeken die zich voor doen als 'simpelkoken' of 'simpel koken' zijn niet gelieerd aan simpelkoken.nl

Doel & missie

Ons doel is het internet gebruiken waarvoor het bedoeld was, verbinding maken, het delen van waardevolle en leerzame informatie en specifiek voor ons; Toegankelijk en simpel, iedereen makkelijk en goedkoop leren koken met duidelijke simpele recepten zonder onbelangrijke bijzaken zoals; hele lange verhalen, cookies, tracking, vervelende advertenties etc etc..

Wij geloven in privacy en daar houden wij meer dan rekening mee:

Wat gebeurt er met jouw data?

Simpelkoken.nl volgt je niet, we plaatsen geen cookies, wij delen geen data met wie dan ook. Alleen je IP adres wordt tijdelijk in een logbestand opgeslagen.

Auteursrechten

Alle recepten, teksten, foto's en code vallen onder het intellectueel eigendom van de eigenaar van Simpelkoken.nl tenzij anders vermeld. Recepten en andere informatie van deze site mogen dus niet overgenomen worden. Gebruikte symbolen vallen onder de Unicode standaard en de CSS is afgeleid van w3.css. Recepten zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Ondanks dat we er alles aan doen om fouten te minimaliseren kunnen er geen rechten worden ontleend aan fouten of schade door toedoen van deze website en/of app. Het gebruik van deze website en/of app is geheel voor eigen risico.

Externe verwijzingen

In het geval dat externe verwijzingen (naar andere websites) zijn gesponsord zal dit nadrukkelijk vermeld worden echter zijn de meeste externe verwijzingen niet gesponsord en gewoon door ons geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid.

RSS

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste recepten? Of wil jij je website nog interessanter maken? Kijk dan op onze RSS pagina voor de beschikbare RSS feeds

Contact

Mocht je contact willen dan kun je emailen naar simpelkoken@t-mobilethuis.nl

KookApp

Gebruik nu onze kookapp volledig gratis en werkt overal!

KookApp op Google Play